presentacions

2016. Defensa tesi doctoral “El Tobogan Interactiu. Aproximació etnogràfica a un disseny de realitat mixta”. UOC Tibidabo, Barcelona.
ODP: El Tobogan Interactiu. Presentació (cal descarregar-la i obrir-la en local per veure-la sencera)
Tesi completa: http://www.tdx.cat/handle/10803/368227

2010. Presentació “Etnografía y codiseño” al Master en Arts Digitals de la UPF, a Barcelona.
PDF: Etnografia y codiseño
PDF: El tobogán interactivo. Un caso de estudio basado en análisis de vídeo

2005. TAG. Presentació “A-pam del nas. Una topografía miope para la WWW” al Primer Congreso Español de Informática CEDI’05, a Granada.

2003. TAG. Dinamitzador del Taller de net.art cooperatiu a la JAMM (Jornada d’Activitats i Mostra Multimèdia) organitzada pel Centre Cívic Golferichs de Barcelona.
http://www.enlloc.org/tallers/200305golferichs/index.htm

2002. TAG. Net.art cooperatiu: una proposta experimental. Comunicació a les IV Jornades sobre Art i Multimèdia. Mediateca CaixaForum. Fundació “la Caixa”.
http://www.mediatecaonline.net/ivjornades/cat/comunicacions_tag.htm

2002. TAG. Dinamitzador del Taller de net.art cooperativo durant el CanariasMediafest2002 organitzat pel Gran Cabildo de Gran Canarias. http://www.canariasmediafest.org/netart

2002. TAG. Conferència-taller “Net art, xarxes i cooperació” dins les trobades presencials de la Universitat Oberta de Catalunya.

2001. TAG. Presentació de l’equip de treball TAG al GMMD presencial, Universitat Politècnica de Catalunya.

2001. TAG. Participació a l’Art Futura 2001 amb el projecte Tol tol tol, dins de l’exposició col.lectiva organitzada per l’Institut Universitari de l’Audiovisual de la Universitat Pompeu Fabra.

2001. TAG. Presentació de l’equip de treball TAG al symposium eXtrem Parameters, new dimensions of interactivity, organitzat pel CAiiA-STAR i recolzat per la Universitat Oberta de Catalunya.

2000. TAG. Seminari NetArt. Una introducció teoricopràctica a la creació de projectes artístics a internet organitzat per HANGAR-Centre de producció d’arts visuals i multimèdia.

1999. TAG. Presentació del projecte Tol, tol, tol al Premi Möbius Internacional cel.lebrat al Centre Georges Pompidou de París.

1999. TAG. Presentació del projecte Tol, tol, tol al Premi Möbius Barcelona.

1999. TAG. Presentació del projecte Tol, tol, tol a la Sala Hal, organitzat per l’Institut Universitari de l’Audiovisual de la Universitat Pompeu Fabra.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.